't Kaashoekje is dé speciaalzaak voor Spaanse en Italiaanse vleeswaren.

Naast onze exlusieve vleeswaren, hebben we een uitgebreid assortiment aan buitenlandse vleeswaren.
Heerlijk om deze op tafel te zetten als tapas hapje.SERRANO HAM
Als u nog nooit een echte Spaanse ham hebt geproefd, dan wacht u een zeer aangename verrassing. Een traditionele Spaanse ham is namelijk met geen enkele andere ham te vergelijken. De subtiele smaak van de ham komt het beste tot zijn recht als die op kamertemperatuur wordt geserveerd. De fluweelzachte textuur en de nootachtige smaak met de boterige ondertonen zorgen voor een pure smaaksensatie. De ham smelt als het ware op uw tong.
 
IBERIC0 HAM ( PATA NEGRA)
Een Iberisch varken dat in een groep leeft en eikeltjes en bessen zoekt in de ruimte van Spaanse bossen heeft het prima naar zijn zin. En dat proef je dan ook. In Spanje worden de traditionele methoden door de boeren nog in ere gehouden. Zij maken de ham precies zoals de generaties voor hen hebben gedaan. U geniet dan ook des te meer van uw overheerlijke ham als u weet dat die is gerijpt volgens een traditie waarin een gezonde, respectvolle balans tussen mensen, natuur en eten de normaalste zaak van de wereld is.

PARMA HAM
 Parma ham of Prosciutto di Parma in het Italiaans is een op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma. Parma ham is een beschermde naam, hetgeen betekent dat alleen die ham parma ham mag heten die aan de volgende voorwaarden voldoet:  Er mogen geen conserveringsmiddelen of additieven gebruikt worden bij de productie; parmaham bestaat alleen uit vlees en zeezout;  De ham moet gemaakt worden van in Italië geboren en getogen varkens;  De varkens die voor de ham worden gebruikt moeten minstens 9 maanden oud zijn en minimaal 160 kilo wegen;  Een deel van de voeding van de dieren dient te bestaan uit de wei die bij de productie van Parmezaanse kaas over blijft.  De ham moet minimaal 12 maanden in de bergwinden gedroogd zijn en  mag alleen in de provincie Parma gemaakt worden (vanwege het specifieke klimaat).
 
MORTADELLA
Overheerlijke Italiaanse boterhamworst met pistache, en een vleugje knoflook.ITALIAANSE SALAMI'S
Saltufo -
Salami bolletje met truffel, Parmezaans gepaneerd
Truffel salami -
Heerlijke salami met truffel.  Erg lekker bij een glaasje wijn.
 Capocollo - Gedroogd Italiaans nekvlees van het varken. Goed gedroogd en gekruid.
 Abruzzese - Italiaans gedroogde salami worst. Verkrijgbaar per stuk, ook snijden we ze heel fijn in bakjes. Ideaal om bij een tapas schaal te zetten.
Finocchiona -
Salami met venkel, erg zacht van smaak

Als u een mooie tapas schaal wilt laten maken bent u bij ons aan het juiste adres

Hollandse kazen - Buitenlandse kazen - Bonbons - Vleeswaren - Noten - Zuidvruchten - Olijven - Salami's